Які тарифні плани пропонують абонентам, яким треба безлім

Тарифні плани у різних мобільних операторів відрізняються не тільки вартістю, але й переліком доступних послуг. Останнім часом, коли телефони та соціальні мережі неабияк потрібні для зв’язку з рідними, багато абонентів обирають безлім. Портал Стіна розповість, які переваги таких тарифів в популярних компаніях.

Смартфон. Фото: YouTube, скрін

Київстар

Цей мобільний оператор має одразу декілька пакетів з безлімітним інтернетом. Один з них спрямований на геймерів. Так, з пакетом «Ігровий» абонент може отримати безлімітний інтернет, а також бонуси від Wargaming, розробника популярних ігор. Крім того, в пакет входять безлімітні дзвінки на мережу Київстар, а також 300 хвилин на інші мережі. Коштує пакет – 300 гривень на місяць.

Якщо ж вам не потрібні ігрові бонуси, а потрібен лише зв’язок та мегабайти, тоді є інший варіант – «Вигідний». В цей пакет входять безлімітні дзвінки на мережу Київстар, а також 180 хвилин на інші мережі. При цьому є безлімітний інтернет зі швидкістю до 100 мегабіт в секунду. Такий тариф буде коштувати 200 гривень на місяць. Варто зазначити, що наразі діють знижки.

Тарифи Київстар. Фото: my-kyivstar.com.ua, скрін

Vodafone

Тут абонентам пропонують тариф «SuperNet Unlim». В нього входять безлімітні дзвінки на мережу Vodafone, а також 200 хвилин на інші мережі. Крім того, звичайно, входить безлімітний мобільний інтернет. Коштує такий пакет 230 гривень на місяць, або ж 7,7 гривень на день.

Варто додати, що в «SuperNet Unlim» також входять 30 хвилин для дзвінків закордон (Польща, Італія, Німеччина та інші). Якщо ж абоненту це не потрібно, то він може обміняти ці 30 хвилин на 100 хвилин на інші мережі по країні.

Тариф Vodafone. Фото: vodafone.ua, скрін

Lifecell

В цього оператора є пакет «Вільний», який може сподобатися тим, кому потрібен інтернет без меж. Так, в тарифний план входять безлімітний інтернет, а також безкоштовна його роздача через різні пристрої. При цьому абонент отримує 1 500 хвилин на всі дзвінки – і мобільні, і міські. Коли вони закінчуються – залишається безліміт в мережі Lifecell. Такий пакет буде коштувати 150 гривень на чотири тижні, або ж 5,36 гривень на день.

Тариф Lifecell. Фото: lifecell.ua, скрін

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як можна скористатися послугами від ПФУ під час карантину. Зазначається, що зробити майже все можна за допомогою інтернету.

Також повідомлялося, що мобільний зв’язок в Україні може подорожчати. Стало відомо, скільки доведеться сплачувати абонентам різних операторів.

Крім того, в Міністерстві соціальної політики нагадали про важливі номери, на які можна звернутися в небезпечній ситуації. З’явилися корисні поради для українців.